En designer kan løse de fleste udfordringer

23/01/18
Thomas Madsen
Del her
Søger du en designer at samarbejde med, kan du gøre det ud fra forskellige søgekriterier som designkompetencer, lokalitet, antal medarbejdere i designvirksomheden og evt. om designvirksomheden er medlem af en brancheorganisation. Alt sammen elementer, der er med til at sikre dig, at du får de rette designere til din opgave.

designbasen.dk er en match-making hotspot, som varetages af Dansk Design Center, hvor du kan søge blandt de danske designvirksomheder, der har tilmeldt sig siden. Det er designvirksomhederne selv, der har oprettet sig og der kommer hele tiden flere til.

En lang række undersøgelser, viser at virksomheder som formår at bruge designtænkningen, i forbindelse med produkt- og servicedesign, som værktøj i interne arbejdsprocesser og til strategisk forretningsudvikling klarer sig væsentligt bedre end virksomheder, der ikke bruger design. Design er en bred faglighed, der både kan gøre produktet meningsfuldt og attraktivt for kunderne og bidrage i opstarten af projekter til afkodning af problemer og muligheder og optimalt set være en integreret del af virksomhedens kultur.

Hos Dansk Design Center har vi flere forskellige muligheder for at hjælpe dig og din virksomhed med at bruge designtænkning både som en intern ressource og i samarbejdet med eksterne designrådgivere. På vores hjemmeside https://danskdesigncenter.dk kan du se de aktuelle muligheder i forhold til træningsforløb og innovationsprojekter https://danskdesigncenter.dk/da/smv-design-din-vaekst

Hvis du er interesseret i at høre mere om Dansk Design Center er du altid velkommen til at kontakte os.
God søgning og hold snuden lige i designsporet

Mvh. Dansk Design Center